Foci

Egervári figyelem: így verhetjük meg Romániát!

Nem tisztünk szakmai, taktikai tanácsokat adni a magyar labdarúgó válogatottnak, de a Reading 18 éves labdarúgója mutatványán érdemes lenne elgondolkodni!

Azt nem mondanánk, hogy Liam Kelly, a Reading U18-as csapatának játékosa feltalálta a spanyol viaszt, ahogyan a Boltonnak hatalmas szabadrúgás-gólt rúgott, hiszen a strandlabdarúgók a homok miatt előszeretettel alkalmazzák a videón látható technikát. Azonban őszintén állítjuk, a srác az alábbi a trükkel megreformálhatja a nagy pályás szabadrúgás-lövés technikáját!

A szabályok ugyanis nem tiltják, hogy a játékos felemelje magának a lasztit, ráadásul így sokkal könnyebb lecsapódó-íveset rúgni, mint álló labdával…

A löket kapcsán nekünk meg csak annyi jutott eszünkbe: aki hamarabb ébred, annak nyert ügye lehet. Dzsudzsáknak, Hajnalnak például egészen kiváló rúgótechnikája van, így ha legközelebb Telkiben egy kicsit gyakorolnák a Kelly által “szabadalmaztatott” trükköt, végső soron simán eldönthetik vele a 2014-es brazíliai vb-re való kijutás szempontjából rendkívül fontos szeptember 6-án esedékes vb selejtezőt!!!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik