Foci

Angliában folytathatja Eto’o

A Newcastle United ajánlatot tett Samuel Eto’o-ért, a világ legjobban fizetett játékosáért.

Az orosz klub történelmet írt, mikor 2011-ben 17 millió fontért leigazolta az Inter Milan kiválóságát és bejelentette, hogy heti 350 ezer font lesz a kameruni csatár fizetése.

A dolgok azonban sokat változtak az eset óta. A Mahacskala a héten hatvan százalékkal csökkentette költségvetését, Samuel Eto’o-nak pedig távoznia kell a csapattól.

Eddig tartott Eto’o oroszországi kalandja
Fotó: MTI

Olaszországból már a Napoli és a Genoa együttese is bejelentkezett a 32 éves támadóért, de Angliából is akadnak kérői az éknek.

Orosz jelentések szerint a Chelsea komolyan elgondolkozott Eto’o leigazolásáról, a Newcastle viszont már ajánlatot is tett érte.

Joe Kinnear, a Szarkák sportigazgatója szerint öt millió fontért el tudják hozni a csatárt az Anzsiból, ám a játékosnak számolnia kell vele, hogy fizetése igen nagyot csökken majd.

A Newcastle szurkolói egyre aggódóbbak és kérik a klub vezetőségét, hogy igazoljanak egy jó nevű csatárt az idény kezdete előtt. A vezetőség korábban már érdeklődött Bafetimbi Gomis és Darrent Bent iránt, ám egyelőre egyik játékos ügyében sem hallható fejlemény. Lehet, hogy Eto’o lesz a megfelelő választás az iparvárosiaknak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik