Foci

A Totteham Soldadoval pótolja Gareth Bale-t

soldado (soldado, )
soldado (soldado, )

Minden akadály elhárult az átigazolás elől, így az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Tottenham Hotspurhöz szerződik a spanyol Valenciától Roberto Soldado.

A Tottenham nagyon tutira megy, mert ugyan szerződés és bejelentés még nincs a Real Madriddal, de olybá tűnik, előre elkölti a Gareth Bale-ért érkezett 100 millió eurós ajánlatot.  A londoni klub ugyanis hétfő este megállapodott a Valenciával Roberto Soldado, a 11-szeres spanyol válogatott csatár vételáráról, és átigazolásáról.


Gareth Bale kiváló játékos, de véleményünk szerint Roberto Soldado nagyságrendekkel gólerősebb
Fotó: AFP

A londoni egyesület klubrekordot jelentő 26 millió fontot (több mint 8,9 milliárd forint) fizetett a Valenciának a támadóért, akivel négyéves szerződést kötött.

A csatár az előző szezonban 46 meccsen 30 gólt szerzett (145 valenciai meccsén 80-at) a spanyol bajnokságban ötödikként zárt Valenciában. A Tottenhamnek Soldado a harmadik nyári szerzeménye, korábban 17 millió fontért megvette a brazil középpályást, Paulinhót a Corinthianstól, illetve leigazolta Nacer Chadlit a holland Twentétől.


Fent a régi twitter oldal, bal oldalon Bale, jobb oldalon Dempsey – az ő kontraktusa már múlt idő -, lent az új.
Árulkodó a kép.
Forrás: twitter

Mondjuk, ha Gareth Bale valóban Madridba költözik, akkor el is kél egy gólerős csatár az angol klubban, ráadásul Bale vételára minden kiadást búsásan fedez. Az év üzletét megerősíteni látszik, hogy az angol klub és így a Twitter oldaluk “arca” is Gareth Bale volt, a minap mégis eltűnt a fotóját, a csapat hivatalos nyitóoldaláról.

Ez pedig fölöttébb árulkodó. A Tottenham egykori játékosa, az amerikai Clint Dempsey, aki a Seattle Soundershez igazolt szintén fent volt eddig az oldalon, de már ős sincs ott…

Így egyre inkább úgy tűnik, a Real Madrid bal szárnyán Gareth Bale, míg a jobb oldalon – mivel a királyi gárda maradásra bírta – C. Ronaldo száguldozik majd. Mondjuk ez sem gyenge …

Ajánlott videó

Olvasói sztorik