Foci

Eldőlt Ibrahimovic sorsa Párizsban

Zlatan Ibrahimovic (zlatan ibrahimovic, )
Zlatan Ibrahimovic (zlatan ibrahimovic, )

A Paris-Saint Germain svéd csillaga továbbra is a fővárosi csapatot erősíti majd.

Zlatan Ibrahimovic döntött. A svéd labdarúgó elmondása szerint nincs oka arra, hogy elhagyja a Paris-Saint Germain csapatát. A döntés talán egy kicsit meglepő, hiszen többen úgy gondolták, hogy Ibra bizony távozik Franciaországból. Eligazolása mellett szólt az, hogy Párizsba érkezett a Nápoly csatára Edinson Cavani, valamint távozott a vezetőedző, Carlo Ancelotti a Real Madridhoz.

Az új mester, Laurent Blanc korábban úgy nyilatkozott, szerinte tökéletes párt alkotna az Ibrahimovic, Cavani csatárduó. A korábbi francia szövetségi kapitány megnyugodhat, hiszen a Ligue 1 tavalyi gólkirálya marad.

Ibrahimovic továbbra is PSG-játékosként lőheti a gólokat
Fotó:AFP

A remek felépítésű támadó kijelentette, soha sem gondolt a távozásra. Szerinte a pletykák minden nyáron felröppennek azzal kapcsolatban, hogy hol játszik a következő szezonban.
Az Ajax, a Juventus, az Inter, a Barcelona és a Milan korábbi labdarúgója már nagyon várja a közös munkát a Matador becenévre hallgató csatárral, és véleménye szerint az új edző is sikeres lesz.

Retteghetnek a francia bajnokság csapatai, hiszen a svéd és az uruguayi futballista az előző idényben, minden sorozatot figyelembe véve összesen 73 gólt szerzett.

A dúsgazdag párizsi csapat eddig több mint 100 millió eurót költött a nyarán, hiszen Cavani mellett érkezett még Marquinhos és Lucas Digne.

A Nasser Al-Khelaifi által pénzelt együttes legnagyobb ellenfele az újonc Monaco lehet. A hercegségbeli csapat olyan világsztárokkal erősített, mint Radamel Falcao, Joao Moutinho, James Rodriguez, Eric Abidal, vagy Jeremy Toulalan.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik