Foci

Tőzsér várja a meghívót Egerváritól

genoa, tőzsér dániel (genoa, tőzsér dániel, )
genoa, tőzsér dániel (genoa, tőzsér dániel, )

A Genoa középpályása a Sportklub Dodzsem 52 című műsorának adott interjút.

Nincs benne harag, pedig az elmúlt években ritkán kapott lehetőséget arra, hogy miután sikert sikerre halmozott a görög, belga és olasz bajnokságban, végre a nemzeti válogatottunk mezét is magára ölthesse Tőzsér Dániel.

A Genoa középpályása a SportKlub kamerái előtt őszintén vallott pályafutásáról, feleségéről és azokról a „barátokról”, akik két lábon járó kasszának nézik őt.

„Olyan erős a magyar válogatott, hogy kevés vagy oda?” – viccelődnek csapattársai Tőzsér Dániellel, rajongói pedig nehezen értik, hogy a Serie A focistája miért nem kell itthon. Tőzsér korábban úgy nyilatkozott a SportKlubnak, hogy ez a dolog örök hiányérzet lesz benne, most pedig – szintén a sportcsatorna kamerái előtt – elárulja: már nem keresi a miérteket, és szívesen jön, ha hívják.

A Dodzsem 52 című portréműsor szerdai adásából mindent megtudhatunk Tőzsér gyermekkoráról, színes pályafutásáról, amely Debrecentől Genováig, a korosztályos válogatottságtól topbajnokságokig és BL-meccsekig ívelt.


Sokat megtudhatunk Tőzsér Dánielről
Fotó: MTI

„Mindig helyén tudtam kezelni a sikert, és próbáltam szerény maradni. Világéletemben olyan játékos voltam, aki meghagyta a rivaldafényt másnak” – árulta el Tőzsér, akinek jelenleg 2 millió euróra becsülik a piaci értékét.

Tőzsér őszintén beszél azokról a „barátairól” is, akik csak némi kölcsönpénz reményében keresik a társaságát. A sikerrel együtt járnak ezek az újdonsült barátjelöltek, ám ő inkább a régi, a debreceni időkbe visszanyúló baráti társaságát részesíti előnyben. Az 52 perces beszélgetésből az is kiderül, hogy hiába a nők szilaj ostroma: feleségével 18 éves koruk óta alkotnak egy párt, kislányuk lassan hároméves. „Zsanett jóban-rosszban mellettem áll, átigazoláskor mindig velem költözött, és biztosítja számomra a nyugodt hátteret.”

A Dodzsem 52 szerdai adásából kiderül az is, hogy Tőzsér Dániel mikor hagy fel profi pályafutásával, és mit kezd azután, hogy szögre akasztja mezét.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik