Foci

Scolari: Majdnem megvan a legjobb összeállítás

luiz felipe scolari (luiz felipe scolari, )
luiz felipe scolari (luiz felipe scolari, )

A brazil válogatott szövetségi kapitánya úgy véli, közel jár ahhoz, hogy megtalálja a legerősebb tizenegyet.

Szombat este a Konföderációs Kupa nyitómeccsén a Selecao könnyedén elintézte Japánt, hiszen Neymarék 3-0-ra nyertek Brazíliavárosban. Korábban Pelé azt nyilatkozta, hogy a brazilok nem állnak még készen, nincs meg az összhang, és ebben volt is valami, hiszen a felkészülési meccseken nem villogtak túlságosan a zöld-sárgák.

Luis Felipe Scolari viszont úgy véli, az ázsiaiak elleni siker azt jelenti, hogy együttese egyre erősebb és erősebb lesz, és már majdnem megtalálta a legjobb összeállítást.

“Az az érzésem, hogy megtaláltam az ideális felállást. Lépésről lépésre, remek cserelehetőségekkel válunk egyre jobbá” – mondta a tréner.

“Már korábban is mondtam, hogy Neymar kitűnő labdarúgó, aki nem mindig tudja a legjobbját nyújtani, de nagyszerű tehetség. Ő jelentheti a különbséget más csapatok ellen. Azonban a csapatszellem, a futballisták közötti dinamika is ugyanolyan fontos a sikerhez.”

Vasárnap az Eb-ezüstérmes Olaszország Mexikóval találkozik. A brazilok legközelebb szerdán lépnek pályára, Mexikó ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik