Foci

Két magyar focista igazolhat Olaszországba

bogdan-adam(210x140)(2).jpg (bogdán ádám, )
bogdan-adam(210x140)(2).jpg (bogdán ádám, )

Olasz sajtóértesülések szerint a Bolton Wanderers kapusa, Bogdán Ádám és a Liverpool játékosa, Adorján Krisztián is Itáliába igazolhat.

A calcionews24.com internetes oldal érdeklődésére Pataky Tibor menedzser két labdarúgója esetleges Olaszországba való szerződéséről beszélt.

Pataky szerint a nyári átigazolási időszak során bármi előfordulhat.

Arról, hogy Bogdán Ádám az AS Romában folytathatja pályafutását, a menedzser elmondta: „Igaz. Ő egy nagyon jó kapus, így nem meglepő, hogy szerte Európából vannak érdeklődések. Olaszország meghatározó ország a futball szempontjából, nagy klubokkal, amelyek felismerték a Bogdán Ádámban rejlő lehetőségeket.”

A játékos menedzsere így folytatta: „Ádám pár éve remekül teljesít a Boltonban. A kapust szerződés köti a klubhoz, de ki mondana nemet egy olaszországi lehetőségre? Ha a Bolton szeretné eladni őt Olaszországba, akkor miért mondanánk rá nemet? Az olaszországi partnereink révén tudjuk, hogy van iránta néhány érdeklődés a Serie A-ból.

Az AS Roma számára azért is fontos, hogy kapust igazoljon, mert holland hálóőrét már eladta a Fulhamnek.

A Liverpool tartalék csapatában pallérozódó Adorján Krisztiánról is szót ejtett Pataky: „Számára a legfontosabb, hogy folyamatos játéklehetőséghez jusson. A következő két-három hétben eldől a sorsa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik