Foci

Eltiltás járt a focistának egy rossz mondat miatt

vasas-híd (vasas-híd, )
vasas-híd (vasas-híd, )

A fiatal labdarúgót klubja eltiltotta, csak az utánpótlás csapatban szerepelhet. Az edzője nagyon megharagudott rá.

A magyar sportra oly jellemző esetről számolt be az utanpotlassport.hu. A Vasas felnőtt keretéhez tartozó Berecz Zsombor rosszul fogalmazott egy interjúban, amiért a klubja az U21-es csapathoz száműzte a fiatalembert.

Történt ugyanis, hogy a 18. életévét decemberben betöltő játékos azt találta mondani, hogy a csapat nem tett meg mindent az NB I-be jutásért. A csatár szerint a kulcsfontosságú mérkőzéseken a stáb nagy terhet rakott a fiatalok vállára. Természetesen nem szerencsés egy játékosnak nagy nyilvánosság előtt kritizálnia a csapatot, vagy az edzőt. Ennek ellenére az ítélet erősnek tűnik.

Az interjú hallatán Dirk Berger, az angyalföldiek német vezetőedzője, azonnal megtiltotta a focistának, hogy a felnőtt csapat edzéseit látogassa. Talán a mester más módszerhez is folyamodhatott volna. Berecz fejlődésének nyílván nem tesz jót, hogy nem azon a szinten fog játszani, ahol a képességei alapján kellene.

Az U19-es válogatottban alapembernek számító Bereczet megnyugtatta a csapatot irányító Mészöly Géza, hogy továbbra is számít a csatárra a nemzeti csapatban.

Magyarország rendezi jövőre a 19 éven aluliak Európa-bajnokságát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik