Foci

Szalai számára lehet véget ért a szezon

Szalai Ádám (szalai ádám, )
Szalai Ádám (szalai ádám, )

A magyar válogatott csatárnál csigolya-harántnyúlvány törést állapítottak meg az orvosok.

Múlt hétvégén a Mainz labdarúgócsapata a Borussia Dortmund otthonában vendégszerepelt, ahol 2-0-s vereséget szenvedett az együttes. A találkozón Szalai Ádám az 57. percben, csereként lépett pályára és végigjátszotta az összecsapást. A játékos legfrissebb Facebook-üzenete szerint azonban nagyon úgy tűnik, hogy számára az volt az utolsó meccs a szezonban:

“Sziasztok! Sajnos szomorú hírrel kell szolgálnom. A Dortmund elleni összecsapáson egy ellenem elkövetett szabálytalanság után habár tudtam folytatni a játékot, de a következő napokban egyre erősödő fájdalom alakult ki a hátamban. A vizsgálat a csigolya-harántnyúlvány törését állapította meg. Ez sajnos elég nagy fájdalommal jár, és a gyógyulás 5-6 hetet vesz igénybe. Ezért valószínű, hogy a hátralévő 4 meccsen már nem fogok tudni pályára lépni a német bajnokságban. Hál’ Istennek a nyári felkészülést ez a sérülés már nem fenyegeti, rendben el fogom tudni kezdeni a munkát” – írta Szalai a közösségi portálon.

Szalai idei szezonjára méltán lehet büszke: 29 bajnokin lépett pályára, ezeken 13 gólt szerzett, amivel ott van a mesterlövészek listájának élmezőnyében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik