Foci

Hétvégére megdőlhet Bozsik Cucu válogatott csúcsa!

Pádár Anita (pádár anita, vágó attila, )
Pádár Anita (pádár anita, vágó attila, )

A női labdarúgó-válogatott Portugáliában,a világ legszínvonalasabb nemzetközi felkészülési tornáján ugyan kikapott Mexikótól, mégis volt ok az ünneplésre. A csapat kapitánya "százados lett"!

Az Algarve Kupán szerda délután 16 órakor lépett pályára a női labdarúgó-válogatott és szoros mérkőzésen egygólos vereséget szenvedett a világranglista 24. helyén álló, a legutóbbi világbajnokságon is résztvevő mexikói válogatottal szemben. A csoport másik mérkőzésén Portugália 2-0-ra legyőzte a walesieket.

A mérkőzést Pádár Anita köszöntése előzte meg, a magyar válogatott csapatkapitánya pályafutása jelentős mérföldkövéhez ért: Mexikó ellen lépett 100. alkalommal pályára a nemzeti csapatban. Pádárt így már csak egyetlen fellépés választja el attól, hogy utolérje az aranycsapat legendás jobbfedezetét, Bozsik “Cucu” Józsefet, illetve kettő attól, hogy a magyar labdarúgásban a felnőtt válogatottság számát tekintve ő legyen a csúcstartó!

Mivel a tornán a későbbiekben Portugáliával és Walesszel is találkoznak a lányok, majd még egy helyosztó vár az együttesre Pádár Anita minden bizonnyal a hét végére csúcstartó lesz!.
Algarve Kupa, női labdarúgó-torna

Mexikó-Magyarország 1-0 (0-0)

Magyarország:Szőcs Réka – Gál Tímea, Vesszős Mercédesz, Tóth II Alexandra (Tóth I Alexandra, 64.), Demeter Réka – Csiszár Henrietta (Szabó Boglárka, 68.), Smuczer Angéla (Szuh Erika, 46.), Pádár Anita (Jakabfi Zsanett, 49.) – Tóth Gabriella (Sipos Lilla, 46.), Vágó Fanni, Kaján Zsanett (Szarvas Alexandra, 78.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik