Foci

Rooney Cristiano Ronaldót tiszteli a leginkább

A Manchester United és a Real Madrid keddi találkozója lesz a Bajnokok Ligája idei eddigi legjobban várt összecsapása.

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőinek visszavágói kedden kezdődnek a Manchester United – Real Madrid mérkőzéssel. Az első találkozón 1-1-es döntetlen született Madridban.

Az egyik, sportfogadással foglalkozó portál interjút készített a meccs apropóján Wayne Rooney-val és Kakával, a két csapat egy-egy vezéregyéniségével.

„Nagyszerű eredmény volt számunkra. Idegenben szereztünk gólt, így jó pozícióból indulunk a hazai meccsen” – mondta Rooney az első meccsről a bwinnek.

Kaká viszont úgy véli, hogy az előző meccs elszalasztott lehetőség volt a Real számára. „Úgy gondolom, hogy akár meg is nyerhettük volna azt a mérkőzést, de sajnos nem így történt.” A brazil középpályás azonban sokkal optimistábban nyilatkozik a következő fordulóról: „A csapat most biztos abban, hogy nyerni tud az Old Trafford stadionban.”

Bármi legyen is az eredmény, mindkét játékos várja már, hogy elkezdődjön a mérkőzés. „Lenyűgöző a stadion, a hangulat, a szurkolók. Minden játékos ilyen meccsre vágyik, mi pedig magabiztosan tekintünk a mérkőzés elé” – mondta Kaká. Rooney is hasonló véleményen volt: „Nagyon büszke vagyok, hogy itthon játszhatunk, ez egy csodálatos stadion, nagyszerű a csapat, és mindig örülünk, ha hazai pályán focizhatunk.”

Arra a kérdésre, hogy ki a legveszélyesebb játékos a másik csapatban, Rooney rögtön Ronaldót említette: „Egyértelműen Cristiano. Korábban együtt játszottam vele, és tudom, mire képes. Ő az a játékos, akit a leginkább tisztelek az ellenfél csapatából, mint focistát és mint embert is.” Kaká számára a két csatár a leginkább kiemelkedő játékos: „Rooneyt és Van Persie-t említeném.”

A találkozó kedden 20 óra 45 perckor kezdődik az Old Traffordon. Hogy Cristiano Ronaldónak mi a véleménye a meccsről, ide kattintva kiderül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik