Foci

Málaga: ingyen is lehet jól igazolni

A világbajnoki negyedik, Copa America-győztes hátvédet a szezon végéig szerezte meg a Primera Divisiónban ötödik helyen álló együttes, amelynek ugyanakkor a megállapodás szerint nincs opciója Diego Lugano végleges szerződtetésére.

A belső védő 2011 nyarán szerződött a PSG-hez. Ebben az idényben azonban egyetlen mérkőzésen sem jutott szerephez a francia bajnokságban éllovas, Bajnokok Ligája-nyolcaddöntős együttesben, Carlo Ancelotti nem számol vele.

Lugano átengedése jól jöhet a Málagának, amely szintén bejutott a BL nyolcaddöntőjébe, ahol a dél-amerikai futballista pályára léphet a színeiben. Érdekesség, hogy a tartozásai miatt az európai kupaporondról kizárt együttesnek nem ez az első kölcsönszerződése a télen, a múlt héten a Chelsea brazil ígéretét, Lucas Piazónt „bérelték” ki.

A Málaga egyébként a BL és a bajnokság mellett a sapnyol Király Kupában is versenyben van még, csütörtökön a Barcelonát fogadja az andalúz együttes a negyeddöntő visszavágóján. Az első felvonás 2-2-vel ért véget, így Manuel Pellegrini fiainak minden esélyük megvan a katalán sztárklub kiejtésére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik