Foci

Arsenal, Dortmund, Wolfsburg – Nagycsapatok vinnék Szalait

Szalai Ádám (szalai ádám, )
Szalai Ádám (szalai ádám, )

A német Bild arról ír, hogy a többi közt az angol sztárklub, az Arsenal is leigazolná a magyar válogatott labdarúgót.

A német Sport Bild internetes oldalának kezdő híre volt szerda reggel, hogy több európai topcsapat is szívesen látná a soraiban honfitársunkat. A portál elsőként az Arsenal nevét említi, amely jelentősen meggyengült, ami a támadókat illeti, Arséne Wengernek egyedül Olivier Giroud áll rendelkezésére, mint klasszikus center.

Az Ágyúsok a télen David Villát szeretnék megszerezni, igaz Spanyolországból már üzentek az angoloknak, hogy a spanyol támadó nem eladó.

„Nem tudok semmit” – mondta a Bild megkeresésére Szalai Ádám, akit a jelenlegi szerződése 2015-ig köt a Mainzhoz. Nem meglepő egyébként a nagy érdeklődés a válogatott csatár iránt, aki az eddigi 17 bajnoki fordulóban kilenc gólig és két asszisztig jutott, így elévülhetetlen érdemei vannak abban, hogy csapata a hatodik a bajnokságban.

Nem csak Angliában akadnak kérői Szalainak, sőt, egyes hírek szerint a Mainztól csak amolyan csali az Arsenal érdeklődésének megszellőztetése. Németországból a bajnoki címvédő Borussia Dortmund és a Wolfsburg kacérkodott el honfitársunk leigazolásával.

Christian Heidel csapatmenedzser amondó, a télen biztosan nem válik meg a klub Szalaitól, de: „Ha valaki jön, és fizet 20 millió eurót…”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik