Foci

Sergio Conceicao eddigi bére duplájáért jön a Vidihez

Sérgio Conceicao (Sérgio Conceicao)
Sérgio Conceicao (Sérgio Conceicao)

Portugál lapinformáció szerint már csak formaságokon múlik a fehérváriak új edzőjének megállapodása. Két évre, havi 20 ezer euróért ír alá.

Vasárnap beszámoltunk róla, amerikai hírek szerint a New York Red Bulls focicsapat Paulo Sousát szeretné edzőnek a távozó Hans Backe helyére. Az edző hétfőn közös megegyezéssel szerződést bontott a Videotonnal, majd azonnali megoldásként egykori válogatott és pármai csapattársát, Sergio Conceicaot ajánlotta a fehérvári vezetésnek megoldásként.

Portugáliában érthetően elég nagy visszhangot váltott ki a magyarországi “luzitán kispadcsere”. Az ojogo.pt internetes oldal is részletes információkat közöl a megállapodás részleteiről, amit más forrás, többek köz a  tuttomercatoweb.it – amely eddig is elég friss és pontos információkkal rendelkezett Sousa sorsát illetően – is már tényként kezel. Állítják, már csak formaságokon múlik a felek 2 évre szóló megállapodása.

A portugál lap úgy tudja, hogy Conceicao, aki hétfőtől már nem a portugál első osztály 8. helyén tanyázó Olhanense kispadján csücsül, a múlt héten több edzést is elmulasztott és Magyarországon járt tárgyalni. A lap állítása szerint sikerrel és már meg is állapodtak: az új edző 20 ezer eurós havi fizetést kap a Videoton vezetőedzőjeként.

A cikk szerint ez éppen duplája az Olhanense szakvezetőjeként havonta számlájára érkező jussának.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik