Foci

Sousa elhagyja a Videotont?

Paulo-Sousa(960x640)(2).jpg (paulo sousa, )
Paulo-Sousa(960x640)(2).jpg (paulo sousa, )

Az Európa Liga csoportkörééig menetelő Videoton portugál trénere a New York Red Bullhoz szerződhet - írja az amerikai labdarúgóliga honlapja.

A Videoton trénerét több együttessel is szóba hozták a remek EL-szereplést követően, ám Sousa és a Videoton is cáfolt minden pletykát. Most azonban az észak-amerikai profi labdarúgóliga (MLS) honlapja közölt egy cikket, miszerint a portugál mestert szemelte ki magának Thierry Henry csapata, a New York Red Bulls.

Szombaton az ESPN szakkommentátora, Alexi Lalas podcastjében elmondta, hogy Paulo Sousa lehet a NYRB új trénere, legalábbis több forrás is ezt állítja.

Az MLSsoccer.com megkereste ezügyben a klubot, ám a pletykát nem kívánták kommentálni, az viszont biztos, hogy egy héttel ezelőtt még a Liverpool egykori középpályását, Gary McAllistert tartották a legesélyesebbnek a posztra.

Az MLS éves játékosbörzéjéig már csak két hét van hátra, és Red Bullsnak még nincs vezetőedzője, mivel Hans Backe kontraktusát nem újított meg a klub. Ha mégis Sousa lenne a befutó, akkor ő lehetne a második portugál tréner az együttesnél: 1996-ban Carlos Queiroz ült a gárda kispadján.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik