Foci

Sousa mégsem megy Barcelonába

Paulo-Sousa(960x640)(1).jpg (paulo sousa, )
Paulo-Sousa(960x640)(1).jpg (paulo sousa, )

A sport.es című katalán kötődésű internetes oldal hétfőn reggel még az Espanyol lehetséges edzőjeként emlegette Paulo Sousát, a Videoton mesterét, de délre kiderült, Marcelino García Toral lesz az új tréner.

A spanyol bajnokság 13. fordulóját követően 9 ponttal tök utolsó helyen álló barcelonai csapatnál a sport.de információi szerint a mai válságértekezleten mondanak fel Mauricio Pocchettinó edzőnek. A barcelonai, ezen belül Espanyol ügyekben bennfentesnek számító számító sport.es három lehetséges utódot jelöl meg, köztük a vasárnap Pápán vereséget szenvedő, de az Európa Ligában még talpon álló Videoton edzőjét Paulo Sousát is, aki egyrészt futballista pályafutását épp az Espanyolban fejezte be, másrészt fél edzői stábja is Espanyol kötődésű.

Mellette Marcelino García Toral, a Zaragoza és a Sevilla korábbi trénere, illetve Javier Aguirre, aki dolgozott többek között az Osasuna, az Atlético Madrid és a mexikói válogatott edzőjeként is. Az Espanyol vezetősége a katalán lap szerint már felvette a kapcsolatot mindhárom trénerrel.

Hétfő délre már tisztult a kép, egyrészt valóban menesztették Pocchettino edzőt, másrészt a katalán lap tudni véli, hogy Marcelino García Toral lesz az új tréner. A Videoton egyelőre nem erősítette meg a megkeresését és nem reagált Sousa sem.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik