Foci

Xabi Alonso: Ronaldóval nem vagyunk barátok

xabi alonso (xabi alonso, )
xabi alonso (xabi alonso, )

A Real Madrid spanyol középpályása, Xabi Alonso elmondta, kölcsönösen tisztelik egymást Cristiano Ronaldóval, de barátságról nem lehet köztük beszélni.

A Blancók háza táján talán nnincs minden rendben, hiszen az idei pocsék szezonkezdet során hallani lehetett pletykákat arról, mi az, ami nem működik a csapategységben. Majd maga Ronaldo mondta el egy nyilatkozatában, hogy nem boldog a spanyol fővárosban.

Most az egykori liverpooli középpályás, Xabi Alonso mesélt arról, milyen az öltözői hangulat.

“Elismerés és kölcsönös szakmai tisztelet van köztünk. Az egyértelmű, hogy nem lehet mindenki barátságban a másikkal, így az öltözőn kívül nem igazán tartjuk a kapcsolatot. De az öltözőn belül remek a hangulat. Cristiano nem egy díva” – mondta Alonso.

A középpályás hangsúlyozta továbbá az együttes portugál mesterének, José Mourinhónak a fontosságát is.

“Mindig tanulok valamit Mourinhótól. Nagyon igényes, és állandóan figyel a részletekre. Az emberek általában azt hiszik, ismerik őt, de csak a külsőségeket látják. Én viszotn tényleg ismerem őt, és teljesen más.”

A Real Madrid jelenleg harmadik helyen áll a Primera Divisionban, és legközelebb szombaton, a Real Betis ellen gyarapíthatják pontjaik számát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik