Foci

Ferguson: Cristiano Ronaldo megfizethetetlen

A Manchester United menedzserének tetszene, ha a portugál klasszis visszatérne Angliába, de szerinte ez elképzelhetetlen.

Egyre többen pletykálnak arról, hogy Cristiano Ronaldo nem hosszabbítja marad a Real Madridban, mert egyszerűen nem érzi jól magát a királyi gárdában.

Ennek korábban már hangot is adott, amikor nem örült látványosan egy góljának. Újabban már arról is beszélnek, kicsit megromlott a viszonya José Mourinhóval, ráadásul hiányzik neki Sir Alex Ferguson.

A portugál szerint a Manchester United menedzsere nagyon kemény ember, de sokat tanult tőle. Cristiano Ronaldo 2009-ben költözött Madridba Manchesterből, 80 millió fontért, azóta a spanyol csapat sikereinek fő letéteményese lett.

“Természetesen jó arról ábrándozni, hogy Cristiano visszatér hozzánk, de jelen pillanatban ezt egyáltalán nem tudom elképzelni. Olyan összegekről kellene beszélnünk, amely megfizethetetlen a számunkra, de a legtöbb csapat számára is. Talán egy valamit tudnék elképzelni, hogy valaki Oroszországból leteszi az asztalra a pénzt. De vajon kinek lenne kedve az ő helyében Oroszországba igazolni? Cristiano az angliai időjárásra is panaszkodott annak idején, vajon hogy érezné magát tél közepén az oroszoknál?” – tette fel a költői kérdést Sir Alex.

“A Madrid nagyon jó vásárt csinált vele, ő pedig mindig is abban a csapatban szeretett volna játszani. Ez volt gyerekkori álma” – tette hozzá a United szakvezetője.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik