Foci

Berbatov: Nem vagyok lusta

berbatov (berbatov, )
berbatov (berbatov, )

A Fulham támadója emelt fővel távozott az Old Traffordról, és tagadja azokat a vádakat, melyek szerint lusta volt a Manchester Unitedben.

Amíg a Vörös Ördögök köelékébe tartozott a bolgár futballista – 2008 és 2012 között – a szurkolók többször is kritizálták a játékát, illetve a hozzáállását, mivel érzésük szerint meglehetősen lusta volt Berbatov.

A 31 éves támadót, aki Manchesterben töltött négy szezonja alatt 149 alkalommal lépett pályára, és ez idő alatt 57 gólt szerzett, annak ellenére bírálták, hogy a 2010-2011-es idényben Carlos Tevezzel holtversenyben a Premier League gólkirálya lett.

“Emelt fővel hagytam el a Manchester Unitedet. 100 százalékot nyújtottam, senki sem kételkedhet a hozzáállásomban és a teljesítményeben, és meg lehet nézni, valójában hány percet töltöttem a pályán. Én voltam a legjobb góllövő a 2010-2011-es szezonban, így nyilván nem akartam a padon ülni” – mondta Berbatov.

Dimitar Berbatov idén hat mérkőzésen kapott lehetőséget a Fulham csapatában, és már háromszor bevette az ellenfelek kapuját.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik