Foci

A Milan tagadja Guardiola érkezését

Az AC Milan tagadja a pletykákat, melyek szerint megbeszéléseket folytatnak a Barcelona korábbi trénerével, Pep Guardiolával.

Az olasz piros-feketéket azért hozhatták hírbe a katalánok egykori sikerkovácsával, mivel Massimiliano Allegri alatt inog a kispad. A Milan ugyanis az élvárásoktól eltérően gyengén kezdte az idényt: 11 forduló után a bajnokságban négy győzelmet gyűjtöttek két döntetlen és öt vereség mellett, míg a Bajnokok Ligájának csoportkörében eddig 50 százalékos a mérlegük.

Pedig tavaly a milánóiak versenyben voltak a bajnoki címért, és a Juvetnus csak az utolsó fordulóban tudta bebiztosítani a végső sikert a piros-feketék ellen, így a legtöbben azt várták, hogy a 2012-13-as szezonban is a bajnoki arany egyik várományosa lesz az AC Milan.

Éppen ezért erősödtek fel azok a hangok, melyek szerint Allegritől hamarosan megválik a klub, vagyis új tréner érkezik a kispadra. A Barcelonától nyáron távozó Guardiolát pedig már hírbe is hozták a piros-feketékkel, ám ezt a klubvezetés tagadja.

Az viszont biztos, hogy Milánóban nem igazán elégedettek a mostani teljesítménnyel, így az sem lenne meglepő, ha tényleg leváltanák Allegrit.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik