Foci

Pintér Attila nem akar magyarázkodni

pintér attila (pintér attila, )
pintér attila (pintér attila, )

Az OTP Bank Liga 13 fordulójának vasánapi két mérkőzésén a Videoton csökkenteni tudtaaz éllovas Győrrel szembeni hátrányát. Így látták az edzők.

 

A Videoton labdarúgócsapata a Kaposvári Rákóczi vendégeként nyert 2-0-ra az OTP Bank Liga 13. fordulójában. Az egykori kaposvári közönségkedvenc Nemanja Nikolics duplázott. A hazai csapat szeptember 22-e óta először kapott gólt a bajnokságban, ráadásul elvesztette hazai veretlenségét is.

Prukner László (Kaposvár): “Kezdeményeznünk kellett ahhoz, hogy pontot vagy pontokat szerezzünk. A kezdeményezéssel nem is volt probléma, de hátul kétszer is lehetőséget adtunk Nikolicsnak arra, hogy bebizonyítsa azt, amit tudtunk, hogy remek játékos. Nem bírom magamban tartani a játékvezető ténykedésével kapcsolatos véleményemet, muszáj ezzel is foglalkozni. Ugyan nem emiatt kaptunk ki, de Balázs Benjámin meg nem adott tizenegyese befolyásolta a mérkőzés végkimenetelét. Ez volt a hatodik, jubileumi büntető, amit nem adtak meg nekünk. Eddig mindegyikről kiderült utólag, hogy meg kellett volna adni. Ettől függetlenül gratulálok a Videotonnak a győzelemhez és sok sikert kívánok nekik az Európa Ligában!” (vidi.hu)

Paulo Sousa (Videoton): “Mindenekelőtt szeretnék gratulálni Prukner Lászlónak, aki ma ült 250. alkalommal vezetőedzőként a kispadon, ez óriási eredmény, főleg a mi szakmánkban. Nagyon komoly ellenfél ellen játszottunk ma. A Kaposvár mindig, mindenki ellen veszélyes, főleg hazai pályán. Sikerült azonban intelligensen játszanunk, így nagyon fontos 3 pontot szereztünk. Korábban sok olyan mérkőzésünk van, amelyen jobbak voltunk az ellenfelünknél, több helyzetet dolgoztunk ki, mégsem értük el azt az eredményt, amit érdemeltünk volna. Most kevesebb lehetőség is elég volt a győzelemhez.” (vidi.hu / MTV)

A mérkőzés összefoglalója:

A vasárnap második OTP Bank Liga mérkőzésén nem bírt egymással a Győr és a Honvéd. A két csapat gólnélküli döntetlent játszott egymással. Ezzel jócskán gyengült az elmúl hat mérkőzésen szerzett hármas gólátlaga a Győrnek, viszont döntetlen ide vagy oda, 5 ponttal megléptek a mezőnytől.

Pintér Attila (Győri ETO): “Nem is játszottunk olyan jól, ennek ellenére a helyzeteink meg voltak a mérkőzés eldöntéséhez. A Honvéd jól megszervezte a védekezését, mi pedig az első félidőben nem vállaltunk annyit, amennyit kellett volna. Trajkovic és Nicorec beküldésével egyébként a középpályás játék tekintetben feljavultunk, de ez most kevésnek bizonyult. Becsülettel mentek a játékosok, tették a dolgukat, magyarázkodni pedig nem akarunk.” (Sport TV)

Marco Rossi (Honvéd): “Taktikai tekintetben remek mérkőzésen vagyunk túl, a játékosok betartották azt, amit kértem tőlük. Igazságos eredmény született. Az első félidőben egy picit feljebb tudtunk játszani, mint a másodikban. Zivanovic és Lovric személyében újabb játékosok estek ki , így újabb nehézséggel kell szembenéznünk. Az NB II-ben szereplők pedig nem biztos, hogy már érettek arra, hogy az élvonalban szerepeljenek.” (Sport TV)

A mérkőzés összefoglalója:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik