Foci

Falcao veri fel az árát

radamel falcao (radamel falcao)
radamel falcao (radamel falcao)

Radamel Falcao, a spanyol labdarúgó élvonalban szereplő Atlético Madrid kolumbiai csatára a fővárosi együttesben képzeli el a közeljövőjét.

“Nem gondolkozom azon, hogy mostanság elhagynám a klubot. Számomra most csak az Atlético létezik, boldog vagyok itt” – nyilatkozta a 26 esztendős támadó. Persze, nem zörög a haraszt. Korábban olyan hírek jelentek meg a sajtóban, melyek szerint az angol bajnok Manchester City, illetve a Bajnokok Ligája előző kiírásában győztes Chelsea is szeretné leigazolni Falcaót, így könnyen lehet, hogy a támadó udvarias nyilatkozataival csak az árát szeretné egyre jobban felverni a téli átigazolási időszak kezdetére.

Falcaot még három évig köti szerződése az Európa Liga-győztes együtteshez.

“Jelenleg arra koncentrálok, hogy a lehető legjobban alakuljanak a dolgok a csapattal” – mondta Falcao, aki nyolc forduló után harmadik helyen áll a spanyol élvonal góllövőlistáján 10 találattal Lionel Messi (13) és Cristiano Ronaldo (11) mögött. A kolumbiai csatár szerepel azon a 23 fős listán, amelyen a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) és a France Football magazin díjának, az Aranylabdának a jelöltjei találhatók.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik