Foci

Roberto Carlos újra a Real Madrid játékosa lehet

roberto carlos (roberto carlos, )
roberto carlos (roberto carlos, )

Jose Mourinho, a Real Madrid vezetőedzője komoly gondban van, hiszen kidőlt a baloldali védője, Marcelo. A portugál így Roberto Carlost hívná vissza a csapatba.

Az előzetes vizsgálatok alapján legalább három hónapig nem számíthat Mourinho a brazil bekkre, Marcelora, aki a hétvégén eltörte a lábát.

A portugál mester így vakarhatja a fejét, hogy kit tesz be Marcelo helyére, hiszen a madridiaknál nem egy tömegposzt a balbekk szerepe: egyedül Fabio Coentrao tud ezen a poszton futballozni, viszont akkor a középpályán üresedik meg egy hely. Persze ez csak akkor lenne így, hogy Coentrao is egészséges lenne, de ő sérült, és hetekig harcképtelen lesz.

Ezért Mourinho azt találta ki, hogy visszahívja a királyi alakulathoz a 39 éves Roberto Carlost. A brazil labdarúgó jelenleg szabadügynök, mióta egyszer már “visszavonult” az Anzsi Mahacskalától. Most azonban segédedző az oroszoknál, így nem lenne akadálya annak, hogy visszatérjen a Santiago Bernabeuba.

Mourinho azért gondolta, hogy a brazil védő remek megoldás lenne, mivel kitűnő fizikai állapotban van kora ellenére, és azonnal csatlakozhatna a Blancókhoz.

Roberto Carlos 1996 és 2007 között 11 szezonon át erősítette a fővárosiakat, négy bajnoki címet, három Bajnokok Ligája trófeát, három spanyol szuperkupát, két Interkontinentális kupát és egy UEFA szuperkupát nyert.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik