Foci

Owen elszántan készül a bemutatkozásra

michael owen (michael owen)
michael owen (michael owen)

Michael Owen, a Stoke aranylabdás játékosa fittnek érzi magát, és már nagyon várja a bemutatkozást.

Kemény próba vár a Stoke-ra szombaton, ugyanis a Manchester Cityt fogadják a Britannia Stadionban, és ez plusz töltetet ad Owennek is, aki nemrég kötelezte el magát a kiscsapathoz.

Az egykori válogatott labdarúgó komoly sérülésekkel küzdött az elmúlt években, így nem is tündökölt már úgy a pályán, mint egykoron.

A City elleni összecsapás előtt természetesen fogadkozott Owen, hogy remek kondícióban van, de a Stoke menedzserén, Tony Pulison múlik, beteszi-e a kezdőbe.

„Meglátjuk, mit gondol az edzőm, de szeretném azt hinni, hogy heteken belül bebizonyíthatom, még mindig a régi vagyok. A karrieremet a legmagasabb osztályban akarom befejezni, még csak 32 éves vagyok, így azt érzem, vannak még bennem tartalékok. Góllövő vagyok, mindegy, hogy melyik csapatban játszom éppen. Bízom abban, hogy sokáig egészséges és fitt maradok, így a Stoke-ban is sokszor tudok majd eredményes lenni” – mondta az aranylabdás focista.

Pulis ezzel szemben azt sugallta, időre van még szüksége Owennek.

„Sokat kell gyakorolnia a labdával, többek között a rövidpasszos játékot, de örülünk, hogy velünk van” – nyilatkozta a menedzser.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik