Foci

A STORY4 adja az EL-t, így a Videoton meccseit

Az Európai Labdarúgó Szövetség bejelentette, hogy a második számú európai kupasorozat meccseit hazánkban a STORY4 és a DigiSport közvetítheti.

A STORY4 csatornát üzemeltető Sanoma Digital Media Zrt. minden játéknap legjobb élő UEFA Európa Liga mérkőzésének közvetítésére vonatkozó jogot szerezte meg.

A találkozókat a társaság fő csatornáján, a STORY4-en sugározzák majd. Az élő közvetítéseket a további mérkőzések összefoglalói követik.

Az UEFA-val kötött megállapodás értelmében a STORY4 választhat elsőként az Európa Liga aktuális fordulóiból, így természetesen az egyetlen főtáblára került hazai csapat, a Videoton találkozóit is közvetíti. A Videoton szeptember 20-án kezdi meg szereplését a csoportkörben.

A STORY4 az összes jogot platformsemleges alapon kapta meg: a közvetítés joga az interneten a www.storytv.hu oldalon és mobilhálózaton történő közvetítésre is érvényes. Idén hat alkalommal, csütörtök esténként, várhatóan 21 órakor kezdődnek majd az Európa Liga mérkőzései.

A STORY4 2009 szeptembere óta közvetíti az Európa Liga mérkőzéseit, az egyes találkozókat átlagosan 500 ezer néző követte. A kupasorozatból a DigiSport ad még mérkőzéseket 2015-ig.

Terveink szerint egyébként a Sport24-en elérhető lesz a STORY4 élőképes közvetítése!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik