Foci

Owent akarja a pocsékul rajtoló Liverpool

michael owen (michael owen)
michael owen (michael owen)

Elképzelhető, hogy visszatér Liverpoolba Michael Owen. Az egykori Aranylabda-birtokos nagy segítségére lenne a csatárhiányban szenvedő Poolnak.

A Liverpool hazai pályán 2-0-ra kikapott az Arsenaltól az angol labdarúgó-bajnokság harmadik fordulójában. Ezzel továbbra is nyeretlen a Mersey-parti csapat.

Legutóbb 50 évvel ezelőtt rajtolt ennyire rosszul a Liverpool, és Brendan Rodgers menedzser még az eddigieknél is nagyobb nyomás alá került. Nem véletlen, hogy további átigazolási pletykák kelnek szárnyra. Nemcsak az, hogy már távozik is a Swansea-tól jött szakember, hanem az, hogy megerősítik a támadószekciót.

Erre szükség is van, hiszen Borini és Suarez az a két támadó, akikre érdemes támaszkodni. Az angol lapok most azt írják, visszatérhet a Liverpoolhoz Michael Owen, aki szabadon igazolható és aki legutóbb a Manchester Unitedben szerepelt.

Már a szurkolók egy része is aláírásgyűjtésbe kezdett, hogy visszamenjen az Aranylabdát innen elnyerő angol. Ötlet szintjén azonban felmerült egy másik nagy név is: Didier Drogbáé. Ezt persze egyelőre kategorikusan cáfolják a felek, hogy lett volna megkeresés a Sanghaj és a Pool között.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik