Foci

Berbatov a Fulhamben focizik tovább

Nem ment a Juventushoz a Manchester United bolgár labdarúgója, hanem maradt a Premier League-ben.

Nagy volt a huzavona azzal kapcsolatban, mihez kezdjen magával Dimitar Berbatov, aki a Manchester Unitedben létszám felettivé vált a támadóposzton.

Robin van Persie, Wayne Rooney, Ashley Young, Javier Hernandez, Danny Welbeck – hogy csak néhány nevet mondjunk, kik állnak Sir Alex Ferguson rendelkezésére.

Végül Berbatov a Fulham együttesével írt alá kétéves szerződést. 4 millió fontot tett le a Fulham az asztalra a Unitednek, holott az utolsó átigazolási napon még a Tottenham is számításba jött a játékos esetében. A 31 éves bolgár 2014-ig írt alá Martin Jol csapatához.

„Elégedett vagyok, hogy a Fulhamhez kerülhettem, és örülök, hogy megint együtt dolgozhatok Martin Jollal – mondta Berbatov a Fulham honlapjának. – Az emberek nagyon kedvesek velem, kellemesen fogadtak, az egész légkör megfogott, alig várom, hogy játszhassak a csapatban.” .

„Dimitar olyan játékos, amilyenre minden ember vágyik. Már a Tottenhamnél is jól dolgozott, amikor edzettem, biztos vagyok benne, hogy ez most is így lesz. Nagyszerű képességei vannak, támadásban a hasznunkra lesz” – mondta Jol.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik