Foci

Megint a piros volt a Loki veszte

DVSC, Brugge (dvsc-teva, club brugge, )
DVSC, Brugge (dvsc-teva, club brugge, )

Az Európa Liga-selejtező rájátszásában a Debrecen 4-1-re kapott ki Belgiumban, a Brugge otthonában, így 7-1-el esett ki.

A play off kör sorsolása után többen is fellélegezhettek, ugyanis a Club Brugge a verhető ellenfelek közé tartozik, vagy legalábbis ezt gondolták róluk sokan. Jött azonban a párharc odavágója, és hármat vágtak a belgák a piros-fehérek kapujába, igaz minden góljukat Ramos kiállítása után szerezték, így sosem fogjuk megtudni, mire mentek volna tizenegy ember ellen.

Mint ahogy azt a visszavágón sem nézhettük meg, hiszen előbb Larsen szerzett vezetést a hazaiaknak, majd Szakály egyenlített a 34. percben. Ám ezt követően megismétlődött az első meccs, ugyanis megint villant a piros lap: ezúttal Rezes mehetett még a szünet előtt zuhanyozni második sárgája után.

A fordulást követően aztán a belgák már csak annyit fociztak ki magukból, amennyit muszáj volt a biztos sikerhez, de ez így is még három gólt jelentett: a 48. percben Vázquez volt eredményes, majd kétperccel később Tchite.

Az utolsó találat Bacca nevéhez fűződött a 66. percben, így a Debrecen kettős vereséggel, 7-1-es gólkülönbséggel esett ki az Európa Ligából.

Eredmény – Európa LIga-selejtező, play off kör
Club Brugge – Debreceni VSC 4-1 (1-1)
Gólszerzők: Larsen (25.), Vázquez (48.), Tchite (50.), Bacca (66.) illetve Szakály (34.)

Brugge: Jorgacevic – Donk, Figueras, Hoefkens, Larsen (Almebäck, 54.) – Bacca, Blondel (Van Acker, 64.), Rafaelov, Víctor Vázquez – Meunier (Jörgensen, a szünetben), Tchité Vezetőedző: Georges Leekens.

Debrecen: Verpecz – Mohl, Mészáros, Simac, Nagy Z. – Bódi (Kulcsár, 71.), Rezes, Szakály P. (Spitzmüller, 80.), Varga J. – Coulibaly, Sidibe (Korhut, 54.) Vezetőedző: Kondás Elemér.

Sárga lap: Tchité (82.), Jörgensen (88.) illetve Rezes (25., 40.)

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik