Foci

Bűnhődhet a Newcastle edzője

Alan Pardew meglökte az egyik asszisztenst a Tottenham elleni szombati mérkőzésen, amiért el is tilthatják a kispadtól egy időre.

Ahogyan arról beszámoltunk, egy izgalmas mérkőzésen Demba Ba és Ben Arfa góljaival, Defoe találata ellenében a Newcastle United 2-1-re győzött az angol labdarúgó-bajnokság nyitófordulójának rangadóján a Tottenham Hotspur ellen.

A mérkőzést Martin Atkinson vezette, akin sok múlik, hiszen ő adja le az angol szövetségnek (FA) a meccsről szóló jegyzőkönyvet, amelybem megemlítheti azt az esetet, amikor a United menedzsere összeveszett Stuart Burt partjelzővel.

Alan Pardew akkor borult ki, amikor a Spurs védője, Assou-Ekoto kivitte le a labdát az oldalvonalnál, de senki nem fújt semmit a hiba után.

“Hülye és nevetséges dolog volt a részemről a kiborulás, már bocsánatot kértem az érintettektől” – emlékezett vissza a Newcastle United menedzsere a történtekre. “Ott állt mellettem jobbra, és azt hittem, kiment labda, ezt jeleztem neki, és meglöktem. Rögtön odamentem hozzá, és mondtam neki, hülyeséget csináltam”.

Pardew-nak egyébként volt már lökdösődő esete: 2006-ban, amikor a West Ham menedzsere volt, az Arsenal elleni meccs végén Arsene Wengerrel kakaskodott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik