Foci

Maradona Kínában folytathatja

maradona (maradona, )
maradona (maradona, )

Az argentin sajtó szerint Kínában folytathatja edzői pályafutását Diego Maradona.

Az Ole argentin sportnapilap információi szerint Maradona Dubaiban találkozott egy kínai klub képviselőivel és „lelkes a gondolattól”, hogy a kelet-ázsiai országban edzősködhet.

Az argentin válogatottal 1986-ban világbajnokságot nyerő Maradona nemrég még az Egyesült Arab Emírségekben dolgozott. A nem túl eredményes szezon miatt menesztette korábbi klubja, az al Vaszl. Maradona korábbi klubjával való szerződésének felbontása miatt utazott Dubaiba, ahol ügynökeivel tárgyalt a lehetséges partnerekkel is. Don Reis, az argentin sztár egyik ügynöke szerint Maradona kész karrierjét Kínában folytatni, mint elmondta, „most a pénzügyek vannak terítéken”.

A szintén argentin Sergio „Checo” Batista jelenleg Kínában a Shanghai Shenhua edzője. A hírforrások kiemelik, hogy kettejük kapcsolata nem a legjobb, mivel az argentin válogatottat 2010-ben Batista vette át, amikor Maradonát eltávolították a posztról. Batista 1986-ban Maradona csapattársa volt.

Maradona, a most 51 éves egykori futballcsillag korábban kábítószer-problémákkal, elhízással és alkoholizmussal küzdött.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik