Foci

Anglián belül válthat a skót csatár

Bár Steven Fletcher csapata, a Wolverhampton Wanderers az előző szezont követően búcsúzott az angol első osztálytól, a skót támadó a Premier League-ben maradhat. A Sunderland 10 millió fontot kínál a Wolverhampton Wonderersnek Steven Fletcherért.

A BBC információi szerint a Sunderland 10 millió fontos ajánlattal jelentkezett be a Wolverhampton Wanderersnél Steven Fletcherért. A Fekete macskák nem állnak túl jól támadók terén, Martin O’Neill csapatától távozott Asamoah Gyan és Nicklas Bendtner is. A Farkasok vezérigazgatója, Jez Moxey az Express and Starnak elmondta, a klub a legjobbb játékosait szeretné megtartani, hogy a következő szezonnak a lehető legjobb csapattal vágjanak neki. A Wolverhampton ideálisnak mondható tárgyalási helyzetben van, hiszen a skót támadónak 2014-ig van szerződése a Farkasokkal.

Steven Fletcher a Hibernian nevelése, Angliában a Burnleyhez került először, innen igazolta le a Wolverhampton  7,2 millió euróért. A 25 éves támadó az angol első osztályban 95-ször lépett pályára, 30 gólt és 10 gólpasszt jegyezve. Az előző szezonban a Farkasoknál 12 gólt szerzett, ebből hetet a Premier League-ben.  A skót válogatottban nyolc meccsen egy gólt szerzett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik