Foci

Bogdánék kikaptak, a United ikszelt

bogdán ádám (bogdán ádám)
bogdán ádám (bogdán ádám)

A Bolton Wanderers a skót Hamiltonnal mérkőzött meg, ráadásul az angolok kapuját a magyar hálóőr, Bogdán Ádám védte egy félidőn keresztül. Igaz, hogy a Wanderers 2-0-ra kikapott, azonban egyik találatot sem Bogdán kapta, ugyanis az első játékrészben sikeresen védte a hazaiak próbálkozásait, míg a második felvonásban cseréjének, Andrew Lonergannak kétszer is a gólvonal mögül kellett kihalásznia a labdát.

Szintén vereséggel hagyta el a pályát a német bajnok és kupagyőztes Borussia Dortmund: a sárga-feketék a Nürnberg ellen kapituláltak. A hazaik már az első félidőben 2-1-re vezettek úgy, hogy Kehl révén még a dortmundiak vezettek. A szünet után sikerült egalizálnia bajnoknak, de a Nürnberg további két gólt szerezve 4-2-re megnyerte a mérkőzést.

A játéknap talán legnagyobb meglepetését a Manchester United okozta, ugyanis a Vörös Ördögok úgy tudtak csak döntetlent játszani a dél-afrikai Ajax Cape Townnal, hogy Bebe csak a 92. percben szerezte meg az egyenlítő találatot az angoloknak. Ráadásul az afrikaiak egy szépségdíjas találattal szerezték meg a vezetést, ugyanis Van Graan egy szöglet után sarokkal talált be.

Videó – parádés mozdulat az biztos:

Eredmények – felkészülési mérkőzések
Hamilton – Bolton Wanderers 2-0 (0-0)
Nürnberg – Borussia Dortmund 4-2 (2-1)
Ajax Cape Town – Manchester United 1-1 (0-0)
Dordrecht – Feyenoord 1-5 (1-4)
Colchester – West Ham United 1-2 (1-2)
Motherwell – Everton 1-1 (0-1)

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik