Foci

A Loki a Kassával töltötte a szombatot

coulibaly(210x140)(1).jpg (coulibaly, )
coulibaly(210x140)(1).jpg (coulibaly, )

A bajnok DVSC-TEVA a szlovák Kassa ellen két edzőmeccset is játszott szombaton, az elsőn ikszelt, a másodikat megnyerte a debreceni csapat.

A szlovák élvonalban szereplő Kassa ellen a DVSC-TEVA szombaton két felkészülési találkozót játszott. Az elsőn Polekszic – Bernáth, Ludánszki, Szűcs, Nikolov – Spitzmüller – Rezes, Lucas, Sl. Bouadla, Ferenczi – Sidibe összeállításban kezdett a Loki, két év után visszatért a montenegrói kapus, akinek lejárt az eltiltása, így most már edző- és tétmérkőzéseken is pályára léphet.

A fullasztó hőségben a tartalékokra is szükségük volt a játékosoknak. A Loki többet támadott, ám egy szabadrúgás után a vendégek szereztek vezetést a 25. percben, és a kezdeményezést is átvette. A félidő hajrája ismét a hajdúságiaké volt, akadtak lehetőségek az egyenlítésre.

A második félidő elején Ibrahim Sidibe egyenlített, aztán a Loki került fölénybe, és lőtt két gólt is, de les miatt mindkettőt érvénytelenítették. A Kassa teljesen beszorult a kapuja elé, a hazaiak sorra dolgozták ki a helyzeteket, de csak újabb lesgólig jutottak. A végén Dombi Tibor még kihagyott egy nagy ziccert, így 1-1 lett a vége.

Eredmény – felkészülési mérkőzés, Debrecen, 500 néző, Vezette: Solymosi

DVSC-TEVA – MFK Kosice 1-1 (0-1)

Gólszerzők: Gondol (21.), illetve Sidibe (52.)

A szombati második Kassa elleni edzőmeccsen a Novakovic – Nagy Z., Simac, Mészáros, Korhut – Bódi, Ramos, Szakály, Farkas – Kulcsár, Coulibaly összeállítású csapat kezdett. Selim Bouadla, Varga József, Roguy Meyé és Illés Gyula sérülés miatt nem léphetett pályára.

Az 5. percben Adamo Coulibaly higgadtan értékesített egy 11-est. a Loki uralta a meccset, és ezúttal a gól sem maradt el. A 24. percben Korhut jobboldali szabadrúgása után a beívelt labdát Coulibaly a hosszú sarokba csúsztatta. A Kassa később lőtt egy kapufát, ezt leszámítva nagy veszélyt nem jelentett.

A szünet után is a Loki játéka dominált, a Kassa kontrázni próbált, nem sok sikerrel. Az 54. percben újabb büntetőhöz jutott a Debrecen, Bódi Ádám berúgta, nem sokkal később szépítettek a vendégek, kialakítva a 3-1-es végeredményt.

Eredmény – felkészülési mérkőzés, Debrecen, 1100 néző, Vezette: Veizer

DVSC-Teva – Kassa 3-1 (2-0)

Gólszerzők: Coulibaly (11-es, 6., 24.), (11-es, 54.), illetve Karas (63.)

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik