Foci

Kaká távozik a Real Madridból?

kaká, gonzalo higuain (kaká, gonzalo higuain, )
kaká, gonzalo higuain (kaká, gonzalo higuain, )

A brazil labdarúgó állítólag úgy döntött, elhagyja a királyi gárdát, és Angliában vagy hazájában folytatja a pályafutását.

Kaká nevelőegyesülete, a Sao Paulo alelnöke, Joao Paulo de Jesus Lopes egy interjúban bejelentette, a brazil labdarúgó távozik Madridból. A szakember hozzátette, a brazil támadó középpályás döntésében nagy szerepet játszott, hogy a királyi gárda vezetősége nem nézte jó szemmel Kaká válogatottbeli szereplését.

Márpedig a 2014-es labdarúgó-világbajnokság itt van a küszöbön, aminek ráadásul Brazília a házigazdája. Így érthető, hogy Kaká minden vágya a világversenyen való részvétel.

A Real Madrid vezetősége cáfolta, hogy akadályozná Kakát, sőt! A brazil klasszis 2015-ben lejáró szerződését is hajlandó felbontani, na persze nem ingyen.

Kakát állítólag 25 millió euróért bárki viheti, aki emellé vállalja a labdarúgó kiemelt havi fizetését is. Hogy volt-e már jelentkező, azt nem tudni.

Bár Kaká néhány hete egy interjúban elmondta, szívesen futballozna valamelyik angol csapatban, de azt sem tartja kizártnak, hogy Spanyolországban marad.

Az a hír is szárnyra kapott, hogy a Real Madrid elcserélné Kakát egy másik brazil tehetségre, Neymarra, de bennfentesek szerint egy olyan brazil klub sincs, aki ki tudná fizetni a középpályást.

Neymar, az ifjú titán lehet a cserealap

A Sao Paulo is vinné saját nevelésű játékosát, de ekkora összeget ő is képtelen fizetni érte.

Kaká, aki jelenleg az USA-ban nyaral családjával, egyelőre hivatalosan nem erősítette meg a távozásáról szóló hírt. Minden valószínűség szerint hazatérte után, sajtótájékoztatón közli majd a végső döntését.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik