Foci

Ibra dühöngött a zakó után

ibrahimovic (ibrahimovic)
ibrahimovic (ibrahimovic)

Zlatan Ibrahimovic szerint a svédeknek nem lett volna szabad a vezetés megszerzése után elveszíteniük a hétfői, ukránok elleni mérkőzést.

Az AC Milan sztárja úgy gondolja, nem szabad keseregni, a hátralévő két csoportmeccsükön jobban kell teljesíteniük, és akkor továbbjuthatnak.

Zlatan Ibrahimovic góljával hétfő este még vezettek a svédek, ám Ukrajna a csapatkapitány Andrij Sevcsenko két fejesgóljával megfordította az eredményt, a mérkőzést pedig az ukránok nyerték. A svédek így nagyon nehéz helyzetbe kerültek, hiszen papíron a leggyengébb csoportellenfelüktől kaptak ki, csatáruk pedig kiakadt a meccs után.

A támadó elismerte, ezt a meccset ők veszítették el, a két fejesnél lemaradtak a védők, Sevcsenko pedig büntetett a 64 000 néző előtt.

“Nehéz lesz ezt lenyelni, nem kaphattunk volna ki így az ukránoktól. Vezettünk, és uraltuk a mérkőzést. Ennek nem így kellett volna történnie” – nyilatkozta a csatár. “Innentől kezdve sokkal nehezebb a helyzetünk, de van még két meccs, hogy bizonyítsunk”.

A svédek Angliával játszanak pénteken, majd utolsó csoportmeccsükön a franciákkal néznek farkasszemet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik