Foci

Argentin-brazil csodameccs Messi triplájával

lionel messi (lionel messi, )
lionel messi (lionel messi, )

Brazília 4-3-ra kikapott Argentínától a hétvége egyik legjobban várt felkészülési labdarúgó-mérkőzésén.

New Jerseyben nemcsak a Kings elleni NHL-döntőre figyeltek szombaton, hanem egy focimeccsre is, itt találkozott ugyanis egymással Dél-Amerika két legjobb együttese.

A brazil csapat jóval több olyan nevet vonultatott fel, akik nem edzőttek még ilyen szintű ellenféllel szemben, ugyanakkor Messiék rutinos csapattal álltak ki a találkozóra.

A meccs első részében a brazilok játszottak fölényben, helyzetekig, és gólig is jutottak. Lionel Messi volt az, aki fordított, persze ehhez kellettek a társak is. A második félidőben egy másik, kisebb európai sztár, Hulk volt a főszereplő, az ő góljával ugyanis ismét a selecao vezetett.

Az újabb egyenlítőgól után aztán jött a slusszpoén, Lionel Messi szépségdíjas góllal megszerezte a győztes gólt Argentínának.

A találkozó összefoglalója:

Eredmény – barátságos mérkőzés

Brazília – Argentína 3-4 (1-2)

New Jersey, 81 994 néző. Vezette: Marrufo‎ (amerikai)

Brazília: Rafael Cabral – Rafael da Silva (Danilo, 80.), Bruno Uvini, Juan, Marcelo – Sandro, Romulo (Casimiro, 74.) – Hulk, Oscar (Giuliano, 60.), Neymar – Leandro Damiao (Pato, 68.). Szövetségi kapitány: Mano Menezes

Argentína: Romero – Zabaleta, Fernández, Garay, Rodríguez – Mascherano, Gago, J. Sosa (Guinazú, 56.) – Higuaín (Lavezzi, 88.), Messi, Di María (Agüero, 74,). Szövetségi kapitány: Alejandro Sabella

Gólszerző: Romulo (23.), Oscar (56.), Hulk (76.), ill. Messi (31., 34., 85.), F. Fernández (76.)

Piros lap: Marcelo (91.), ill. Lavezzi (91.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik