Foci

Távozik Prukner a kiesett ZTE-től

Várható volt: elhagyja a Zalaegerszeg labdarúgócsapatát Prukner László, és több játékos is búcsút int az NB II.-be zuhant gárdának.

Közös megegyezéssel távozik a Zalaegerszegtől a korábban Kaposváron sikeres, a Ferenvárosnál kevésbé sikeres szakember.

Prukner László Csank Jánost váltotta a kispadon, de nem tudta megmenteni a már a bajnokság elején hullámvölgybe került csapatot: összesen egy győzelmet szereztek, azt is akkor (Pápán), amikor már kiestek.

A játékosállományban is történtek változások, ami biztos: a két győri kölcsönjátékos, Nicorec és Ganurgava a nyári felkészülést már nem a csapattal kezdi, mint ahogy Szakály Dénes sem, akit a Videoton FC visszarendelt – írja a ztefc.hu.

Lejárt a szerződése Bogunovicnak és Brkicnek, ők távozhatnak a klubtól. Szintén lejárt a szerződése Panikvarnak és Manu Hervasnak, velük még egyeztet a klubvezetés. A többi játékosnak élő szerződése van, de velük is folyamatosan zajlanak a tárgyalások, várhatóak még távozók.

Öt-hat meghatározó magyar és külföldi játékos érkezése várható, valamint olyan fiataloké, akikre hosszú távon számíthat a klubvezetés, amelynek célja az azonnali visszajutás.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik