Foci

Még egy évig vörös ördög marad Scholes

Paul Scholes a Manchester United középpályása egy ideje már csak klubcsapatára fókuszál, újabb kontraktust írt alá az Old Traffordon.

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Scholes még egy évig az angol csapatban szeretne játszani, ez pedig a napokban vált hivatalossá miután a Manchester United megerősített, a középpályás aláírta további egy évre szóló kontraktusát a csapatnál.

Scholes egy éve már bejelentette visszavonulását, ám maga Sir Alex Ferguson kérte fel, hogy térjen vissza, ezek szerint olyannyira játékba lendült, hogy erre még egy évet rátesz, sőt, a Hodgson vezette angol válogatottban is pályára lépett volna, amennyiben behívják. A keretben azonban nem kapott helyet, így továbbra is klubjára koncentrálhat.

A válogatottban már 2004 óta nem játszik, először összekülönbözött az akkori szövetségi kapitánnyal, Sven-Göran Erikssonnal. Őt követte Steve McLaren, aki nem tartott igényt a szolgálataira, Fabio Capello behívta, ám nemet mondott neki. A játékos 66 alkalommal lépett pályára hazája válogatottjában.

Az elmúlt szezonban mindössze 17-szer játszott a Unitedben, legtöbbször csereként számított rá Ferguson, ám ezen maga Scholes sem lepődött meg, hiszen már 37 éves. 697 meccsen 154-szer talált be, amivel a United örökranglistáján az előkelő 3. helyet foglalja el, már ami a pályára lépéseket illeti. Csak Ryan Giggs (909meccs/163gól), és Sir Bobby Charlton (834meccs/277gól) előzi meg.

Scholes legszebb góljai a Manchesterben:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik