Foci

Félpucér nők fenyegetik az angol drukkereket

inna-sevcsenko ()
inna-sevcsenko ()

A félmeztelen ukrán hölgyek a szexszolgáltatások igénybevétele ellen lépnek fel a lengyel-ukrán labdarúgó-Európa-bajnokság alatt.

A nyári foci-Eb egyik társrendezőjénél, Ukrajnánál lassan már megszokottá válik, hogy a félpucér nők tüntetnek valami ellen. A több mint 300 tagot számláló feminista szervezet a kontinenstorna ideje alatt a prostitúció ellen lép fel, az angol drukkereket pedig meg is fenyegették.

„Az angol szurkolóknak tudniuk kell, ha egy ukrán nővel akarnak packázni, akkor mi packázunk velük” – mondta a 21 esztendős Inna Sevcsenko, a csoport egyik tagja.

A szervezet az angolok svédek, valamint ukránok elleni csoportmeccsén szeretne demonstrálni a többi közt, de elmondták, több találkozót is kipécéztek maguknak, amit meg szeretnének zavarni.

„Tudatosítani akarjuk bennük, hogy az ukrán nők nem a szexjátékaik, Ukrajna pedig nem egy bordélyház” – így egy másik Sevcsenko, Olekszandra.

Ukrajna a szexturizmus egyik fő állomása, az Eb közeledtével például szép csendben kinyitott hét nudibár. Az országban minden harmadik prostituált kábítószerfüggő, míg a kijevi „különítménynek” a becslések szerint 30 százaléka HIV-vel fertőzött.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik