Foci

Átoktörésre készül a Fradi

A Ferencváros hazai pályán fogadja a Siófokot a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának szombatján.

Utolsó hazai mérkőzésére készül a szezonban az FTC együttese, a kilencedik helyen tanyázó zöld-fehérek a tizenegyedik Siófokot látják vendégül az Albert Stadionban. A két együttest mindössze egy pont választja el a tabellán.

Détári Lajos, a Fradi szakmai igazgatója a klub honlapjának elmondta, mindenképpen győzni szeretne a fővárosi együttes és nem csak azért, mert ez az utolsó otthoni meccse a csapatnak, hanem mert a budapesti gárda kilenc és fél éve nem tudta legyűrni az Üllői úton a Balaton-partiakat.

“Ugyanúgy készültünk, mint a többi bajnoki mérkőzésre, bár az Üllői úti pálya hangulata mindig más és más. Úgy érkezünk oda, hogy abszolút semmilyen vesztenivalónk nincs, bár a jobb helyezésért továbbra is küzdünk. Óriási bravúr lenne a Siófok részéről, ha az első tízben tudna végezni, ehhez viszont holnap pontot, pontokat kell szereznünk. Nem tervezek változtatni a csapat összeállításán, akik a bajnokságban jól szerepeltek, kivívták a jogot maguknak, hogy továbbra is játszanak” – így az nb1.hu-nak Horváth Károly, a Siófok szakmai igazgatója.

Érdekesség, hogy szombaton csak ezt az egy meccset rendezik az OTP Bank Ligában. A találkozó 15 órakor kezdődik.

Ferencvárosi TC – FGSZ Siófok, 15 óra (TV: Sport1, 14 óra 45 perc)
Budapest, Albert Stadion, Vezeti: Szilasi Szabolcs

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik