Foci

Carrick többé nem lesz válogatott

michael carrick (michael carrick, )
michael carrick (michael carrick, )

A Manchester United középpályása, Michael Carrick úgy döntött, nem lép többet pályára az angol válogatottban.

A labdarúgó azután döntött így, hogy az újonnan megválaszott szövetségi kapitány, Roy Hodgson nem számít szolgálataira a június 8-án kezdődő Európa-bajnokságon.

Hodgson elmondta, a Gareth Barry, Steven Gerrard, Frank Lampard, Scott Parker összeállítású középpályára számít, de a cserék között sincs helye a Vörös Ördögök játékosának, mivel Carrick már korábban is a “visszavonulás” mellett döntött.

“Nem is gondolkoztam azon, hogy Michaelt a keretbe jelöljem, mivel ő nem akar kiegészítő emberként a padon ülni. Ennek ellenére örülnék, ha később meggondolná magát, mert szívesen látnám.” -mondta a háromoroszlánosok kapitánya.

Carrick 22 alkalommal húzhatta magára Anglia mezét 2001-es debütálása óta. Ott volt a 2010-es vb-keretben is, de egy percet sem töltött a pályán Dél-Afrikában.

Az angolok Eb-kerete

Kapusok: Joe Hart (Man City), Scott Carson (Bursapor), John Ruddy (Norwich)

Védők: Glen Johnson (Liverpool), Phil Jones (Man United), John Terry (Chelsea), Joleon Lescott (Man City), Gary Cahill (Chelsea), Ashley Cole (Chelsea), Leighton Baines (Everton)

Középpályások: Theo Walcott (Arsenal), Aaron Lennon (Tottenham), Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal), Steven Gerrard (Liverpool), Gareth Barry (Man City), Frank Lampard (Chelsea), Scott Parker (Tottenham), Ashley Young ( Man United), James Milner (Man City)

Csatárok: Wayne Rooney (Manchester United), Danny Welbeck (Manchester United), Andy Carroll (Liverpool), Daniel Sturridge (Chelsea)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik