Foci

Drukker-szakmai stáb focimeccs a Vidinél

A Videoton ultrái barátságos meccsen 9-5-re kikaptak a Paulo Sousa vezette, a szakmai stáb tagjaiból álló csapat ellen.

Már második alkalommal vívott barátságos mérkőzést a Vidi szakmai vezetéséből és irodai alkalmazottaiból álló csapat a klub ultráival.

A Győri ETO elleni ezüstrangadó előtt három nappal, múlt héten csütörtökön délután barátságos focimeccset játszott a Vidi szakmai vezetése a Red Blue Devils, azaz az RBD ellen. A jó hangulatú összecsapáson természetesen nem az eredményen volt a fő hangsúly, hanem a játékon.

A mérkőzést végül a Paulo Sousa vezette vidis csapat magabiztosan, 9-5-re nyerte meg a lelkes szurkolói csapat ellen.

A Vidi edzője egy 2011 őszi barátságos meccs után napokig a magyar sajtó egy részének kereszttüzében volt, amiért lefejelte a Nemzeti Sport egyik újságíróját.

A Vidi berkein belül természetesen tényleg barátságos volt a meccs, ami erősíti a klubon belüli kapcsolatokat.

Őri Márk, a szurkolói tömörülés vezetője: “Örömteli dolog, hogy klubunk vezetése megbecsüli az RBD ultráit, és nem üres frázis a Vidi-család emlegetése. Nem tudok róla, hogy más kluboknál is lenne ilyen kezdeményezés, az viszont biztosan egyedülálló az országban, hogy az adott klub ügyvezetője és egy kétszeres BL-győztes világsztár is együtt focizik a klub fanatikusaival. Ez egy olyan kezdeményezés, amely véleményünk szerint segíti a vezetés, a szakmai stáb és a szurkolók közötti kapcsolatot, valamint kifejezi az egységünket. Az elmúlt időszakban nagyon sokan támadták a klubunkat, a szakvezetőnket, és becsmérelték az eredményeinket. Mi úgy gondoljuk, hogy ezekkel a közös focikkal jelezzük a külvilág számára is, hogy elkötelezettek vagyunk klubunk sikerei mellett, és hiszünk a kitűzött célok elérésében. Mert ezek az alkalmak a sportélmény mellett egy újabb kommunikációs csatornát jelentenek a szurkolók és a klub alkalmazottai között!”

A Videoton kereskedelmi és marketing igazgatója, Várkonyi Ádám: “Nekünk tényleg fontosak a Vidi ultrái, hiszen ők azok, akik egy focimeccs hangulatának sava-borsát adhatják. A kezdetektől fogva törekszünk az RBD-vel folyamatos párbeszédre, melynek során természetesen felszínre jönnek feszültségek is, nem mindig értünk egyet, de mindig keressük a kompromisszumokat, hiszen közös a célunk: hogy a Vidi sikeres legyen. Ezt a rendhagyó focit második alkalommal szerveztük meg, és tudtuk, hogy komolyan készülnek az ultrák, ez látszott is a pályán, de titokban mi is sokat gyakoroltunk.”

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik