Foci

Bulizott a Manchester United

Az angol bajnokság második helyezettje kicsit szerényebb, de annál méltóságteljesebb partival zárta le a 2011-12-es szezont.

A Manchester United számára szomorúan ért véget az 2011-12-es angol bajnoki szezon. A Vörös Ördögök ennek ellenére úgy döntöttek, megtartják a szokásos évzáró bulijukat, ugyanúgy, mint minden évben. A játékosok elegánsan, kedveseik oldalán érkeztek a helyszínre, melyet fotósok és rajongók hada vett körül.

A díszvacsora után átadták a Manchester United három fődíját is, melyek közül a Sir Matt Busbyról elnevezett trófeát a szurkolók szavazati alapján ítélik oda. Idén mindhárom díjat Antonio Valencia vehette át. A többiek azonnal ugratni kezdték, és gratuláltak a mesterhármashoz.

A szélső, akit 2009-ben került a Vörös Ördögökhöz, meghatódottan mondott köszönetet:

„Nagyon boldog vagyok, hogy mindhárom díjat én kaptam. A vasárnap éjszaka volt életem legrosszabb éjszakája, de ez most erőt ad nekem. Úgy érzem, az egész csapat megérdemli az elismerést. Köszönöm a szurkolóknak Ecuadorban és Manchesterben egyaránt a támogatást és a szeretetet, amit adtak nekünk.”

Valencia a kilencedik külföldi játékos, aki átvehette a Sir Matt Busby díjat. Korábban Eric Cantona, Ruud van Nistelrooy, Andrej Kanchelskis, Javier Hernandez, Nemanja Vidic, Gabriel Heinze és Cristiano Ronaldo is ebben az elismerésben részesült.

„Ez most nem sikerült, de előre kell nézni. A jövő szezon a miénk lesz és visszaszerezzük a bajnoki címet. A vasárnap mindenkinek nehéz volt, de hinni kell magunkban. Rengeteg fiatal játékos van, akiknek most lehetőséget kell adnunk” -mondta Wayne Rooney, akinek lelkesítő mondatait kitörő taps követte.

A buli sértő transzparensek és balhék nélkül, remek hangulatban ért véget.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik