Foci

Rangers: Visszatáncolt az egyik vevőjelölt

Egy amerikai üzletember, Bill Miller nagyon szerette volna megvenni a glasgow-i labdarúgó klubot, de lemondott róla.

Múlt hét csütörtökön jelentették be, hogy két ajánlat érkezett a patinás skót futballklub megvásárlására, ebből pedig a Brad Miller által tett lehet a végső befutó. Kedden aztán jött a feketeleves, a tengerentúli üzletember visszatáncolt az adás-vételtől.

„Hétfőn késő este vált számomra világossá, hogy előzetes információk, tervek, elemzések sokkal optimistábbak voltak, mint a valóság. Így kedden értesítettem is az érintetteket, hogy visszavonom a klub megvásárlására tett ajánlatom. Sajnálom, hogy így nem lesz lehetőségem tulajdonosként besétálni a stadionba az Old Firm (a Celtic elleni örökrangadó elnevezése – a szerk.) napján. A lehető legjobbakat kívánom a csapat szurkolóinak, megérdemlik” – írta Miller a közleményében. A jelek szerint így a Blue Knights (Kék Lovagok) és Brain Kennedy lesz a Rangers tulajdonosa, ugyanis Milleren kívül egyedül ők tettek értékelhető ajánlatot.

A Rangers hónapok óta a csőd szélén táncol, ráadásul legutóbb a Skót Labdarúgó Szövetség első fokon egy évig kizárta a gárdát az átigazolási piacról és 160 ezer fontra megbüntette. A keretet csupán 18 évnél fiatalabb játékosokkal lehet megerősíteni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik