Foci

Bundát gyanítanak a Fradi szurkolói

A zöld-fehér szimpatizánsok a Pápa elleni 2-0-s vereség okait keresik, és többen azt gyanítják, nem a pályán dőlt el a végeredmény.

Szombaton a Ferencváros esélyesként fogadta az Üllői úton a kiesés ellen menekülő Pápát, ám Lovrencsics két góljának köszönhetően elvitték mindhárom pontot az Albert Stadionból a vendégek. Ráadásul a meccset emberhátrányban fejezte be a Fradi, miután Balogot kiállította a játékvezető.

A zöld-fehér szimpatizánsok nem hagyták ennyiben a dolgot, és egy videót is összevágtak arról, miért gyanítják azt, hogy csapatuk esetleg eladta a mérkőzést: két kiragadott pillanatot mutat be a kisfilm. Az egyik egy gólt megelőző pillanat, amikor Lisztes mozgásából azt következtették ki a szimpatizánsok, hogy talán nem is akarta elvenni a labdát a vendégek játékosától, míg a másik az, amikor a lefújás után boldogan nevetgélnek a Fradi játékosai.

Ezért gondolják úgy a szurkolók, hogy nem volt tiszta a meccs:

Másrészt egy bizonyos fogadási szelvényt is emlegetnek a zöld-fehérek: Kubatov Gábor elnök és Détári Lajos vezetőedző állítólagos barátja a Facebookon tett közzé egy fotót, amin az látszik, hogy a Ferencváros-Pápa találkozót illetően a vendégekre fogadott. A fradimob.hu ennek kapcsán felvetette, hogy miért tett egy Fradihoz közel álló személy a csapata ellen, és miért írta hozzászólásként, hogy “a tutira játszom! :):)”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik