Foci

Komanék lenyomták a riválist

Az AS Monaco együttese hazai pályán nyert 3-2-re az Istres ellen a francia labdarúgó másodosztály 35. fordulójában. Koman Vladimir végigjátszotta a mérkőzést.

Az első félidő nem tudtak a kapuba találni a csapatok a hercegségben, igaz a szünet előtt Koman Vladimir (a magyar válogatott labdarúgó végigjátszotta a mérkőzést) előkészítései után Ibrahima Touré előtt két nagy ziccer is adódott, ám a szenegáli támadó egyiket sem tudta értékesíteni.

Az afrikai csatár aztán a fordulást követően nem hibázott, ám szinte postafordultával egyenlített a rivális Istres. A 60. percben Koman riogatott egy bombával, ez a lehetőség kimaradt, kisvártatva pedig már a vendégeknél volt az előny, a Monacónak kellett szaladnia az eredmény után.

Előbb Tzavellasz ragasztott a pipába egy szabadrúgást, majd Dirar vitte be a győztes találatot a találkozó hajrájában. Touré és Koman előtt is adódot még gólszerzési lehetőség, ezek kimaradtak, maradt a 3-2-es monacói győzelem, a csapat ezzel pedig feljött a hetedik helyre.

Eredmény – Ligue 2, 35. forduló
AS Monaco – Istres 3-2 (0-0)
Gólszerzők: Touré (54.), Tzavellasz (70.), Dirar (83.) illetve de Preville (56.), Palmieri (66.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik