Foci

Advocaat visszatér a PSV Eindhovenhez

advocaat(960x640).png (advocaat, )
advocaat(960x640).png (advocaat, )

Dick Advocaat, az orosz válogatott holland szakvezetője a labdarúgó Eb után odahaza és korábbi klubcsapatánál, a PSV Eindhovennél folytatja.

A veterán szakember a Voetbal International nevű szaklapnak nyilatkozva azt mondta, hogy reményei szerint még ezen a héten aláírja egy évre szóló szerződését.

“Szóban már mindenben megállapodtunk” – idézte keddi számában a magazin Advocaat szavait, aki a kilencvenes években dolgozott a PSV Eindhovennél, később pedig több nemzeti válogatottat irányított, így a hollandokét és a dél-koreaiakét is.

Az oroszokhoz 2010 áprilisában két plusz két évre írt alá, de hogy mért nem marad az Európa-bajnokság után is a szbornajánál, annak okairól nem beszélt. Mostanáig csapatával – amellyel kijutott az Eb-re – tíz győzelem és öt döntetlen mellett három vereséget számlál.

A korábbi bajnok – többek között a magyar válogatott Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató – PSV jelenleg a harmadik a holland bajnokságban az Ajax és a Feyenoord mögött, és már semmiképpen sem lehet első.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik