Foci

A Newcastle is beleszaladt a Wigan késébe

Az angol labdarúgó-bajnokságban a BL-indulásért küzdő Newcastle 4-0-ra kikapott a Wigan otthonában, a Stoke ellen ikszelt az Arsenal.

Hihetetlen bravúrokra képes a tavasz előtt biztos kiesőként elkönyvelt Wigan Athletic együttese az angol Premier League-ben.

A kiscsapat korábban idegenben verte a Liverpool és az Arsenal csapatát, de elintézte a Manchester Unitedet is, most pedig a BL-indulást jelentő harmadik vagy negyedik pozícióért küzdő Newcastle is kikapott tőle. Nem is akárhogyan, Alan Pardew együttese már a félidőre 4-0-s hátrányba került.

A jelenleg harmadik Arsenal van Persie-nek hála megmentett egy pontot a Stoke otthonában, de ezzel nem nyugodhat meg az elkövetkezendő napokban. A már kiesett Wolverhampton parádés feltámadást produkált, 0-3-ről 4-4-re hozta a Swansea elleni idegenbeli találkozót.

Az Everton simán elintézte a Fulhamet, a birminghami derbin viszont a WBA és az Aston Villa nem bírt egymással. Ez utóbbi csapatra nézve nem jó hír, ugyanis a már emlegetett Wigan így megelőzte a 16. helyen.

A Bolton csapata is a kiesés ellen küzd Bogdán Ádámmal a kapuban (ezúttal is végig védett a magyar játékos), és a Sunderland otthonában kiharcolt egy pont akár értékesnek is mondható.

A Newcastle nagy veresége képekben:

Az Arsenal pontvesztése:

Eredmények – angol bajnokság

Wigan – Newcastle 4-0
gólszerzők: Moses (13., 15.), Maloney (36.), Santo (45.)

Swansea – Wolverhampton 4-4
gólszerzők: Orlandi (1.), Allen (4.), Dyer (15.), Graham (31.), illetve Fletcher (28.), Jarvis (33., 69.), Edwards (54.)

West Bromwich Albion -Aston Villa 0-0

Sunderland – Bolton Wanderers 2-2
gólszerzők: Bendtner (36.), McClean (54.), illetve Davies (25., 70.)

Everton – Fulham 4-0
gólszerzők: Jelavic (7., 40., az elsőt 11-esből), Fellaini (16.), Cahill (61.)

Stoke City – Arsenal 1-1
gólszerzők: Crouch (10.), illetve van Persie (15.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik