Foci

Pakson maradt a három pont

A labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójának nyitómeccsén a Paks hazai pályán 2-1-re legyőzte a Honvédot.

Mindkét csapat győzelemmel hangolt az egymás elleni találkozóra. A bajnoki tabellán hatodik Paks az előző fordulóban Pécsett tudott nyerni, a negyedik helyen álló Honvéd pedig lelépte a Siófokot. A kispestieknek volt mit törleszteniük az idegenbeli meccsen, ősszel gólgazdag meccsen győzött a Paks a Bozsik Stadionban.

Az első félidőben nem sok minden történt – egy paksi gólon kívül. Böde Dániel zavartalanul kocoghatott fel, és 25 méterről kilőtte a kapu jobb oldalát. A szünetről a Honvéd jött ki frissebben, a 49. percben Délczeg beadását Horváth Adrián bólintotta a paksi kapuba.

A hazaiak húsz perccel a vége előtt visszavették a vezetést, a Vayer helyére beállt Kiss Tamás fejjel volt eredményes, és miután a folytatásban nem született újabb találat, a paksiak 2-1-re nyertek, és négy pontra megközelítették a kispestieket.

A találkozó összefoglalója:

Eredmény – Labdarúgó OTP Bank Liga, 26. forduló

MVM Paks-Budapest Honvéd 1-1 (1-0)

Paks: Csernyánszki – Heffler, Éger, Fiola, Szabó J. – Bartha, Sifter. Szatmári L., Vayer (Kiss T., 59.) – Böde, Hrepka (Eppel, 88.)

Honvéd: Kemenes – Lovric, Botis, Debreceni, Hajdú N. – Horváth A., Ivancsics (Hadzic, 73.), Faggyas (Vernes, 54.), Johnson, Vécsei – Délczeg

Gólszerző: Böde (25.), Kiss T (70.) illetve Horváth A. (49.)
Sárga lap: Sifter (59.), Lovric (84.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik