Foci

Casillas: Akkor is ti vagytok a legnagyobbak

A Real Madrid csapatkapitánya Facebook oldalán üzent a játékosoknak, akik a szerda esti Bayern München elleni Bajnokok Ligája elődöntőjében kihagyták a büntetőket.

Szerda este a Real Madrid elbukott a Bayern München ellen, a Bajnokok Ligája elődöntőjének visszavágóján. A királyi gárda jól kezdte a meccset, de a végeredmény így is csak a hosszabbításra volt elég. A csapatok ebben sem bírtak egymással, ezért következtek a büntetők, melyben ezúttal a németek jobban bizonyultak.

Az idegek csatájában Cristiano Ronaldo, Ramos és Kaká is rontottak, így a Bayern jutott a Bajnokok Ligája döntőjébe, ahol a Chelsea-vel mérkőznek majd meg.

A büntetők döntöttek

Iker Casillas még este így üzent a csapatnak és a szurkolóknak a Facebook oldalán:

“Real barátok! Ez most nem sikerült, de jövőre újra meg fogjuk próbálni. Most csak a spanyol bajnokságra koncentráljunk. Tudom, hogy nehéz lenyelni ezt a vereséget, de ettől is csak erősebbek leszünk! És mi azok vagyunk! Köszönöm a biztatást a szurkolóktól. Cristiano, Sergio Ramos és Kaká, nagyon köszönöm, amiért bátrak voltatok ebben a nehéz időszakban . Nagyok vagytok!! Ebben senki se kételkedik! Hala Madrid!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik